Rólunk

 


Programváltozás!


A Mate-Camp egy az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány által egyetemistáknak szervezett matematikai nyári egyetem, mely először 2016.08.01. és 2016.08.06. között Budapesten kerül megrendezésre. A tábor minden érdeklődő számára

nyílt, azonban elsősorban azoknak ajánlott, akik rendelkeznek legalább egy évnyi felsőfokú matematikai képzettséggel. A táborban délelőttönként a résztvevők magyar nyelvű előadásokat hallgathatnak egyetemi oktatóktól, délutánonként pedig fakultatív szabadidős programokkal várjuk az érdeklődőket. Az előadásokat minden nap más matematikus tartja saját kutatási területéről. A tábor így minden korosztálynak egyaránt új ismereteket hivatott nyújtani, ugyanakkor az előadások lényegében közérthetőek

mindenki számára, akik az ELTE TTK matematika BSc tanterve szerinti első éves tárgyainak tananyagával tisztában vannak.

A tábort ajánljuk mindenkinek, aki mélyebben érdeklődik a  matematika iránt, de különösen hasznos lehet azok számára, akik TDK-témát vagy szakdolgozati témát keresnek.

A délelőtti előadáson túl a tábor ideje alatt más kötelező érvényű programra nem kerül sor, a fennmaradó időt mindenki szabadon eltöltheti a részvételi szabályzat betartása mellett. Az előadásokról és a délutáni szabadidős programokról ezen az oldalon teszünk közzé bővebb információkat.

A tábor ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött! Jelentkezni a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet 2016.07.24. vasárnap 20:00-ig bezárólag. Póló igénylése esetén illetve fakultatív szabadidős programon való részvételből adódóan plusz költségek léphetnek fel, ezeket a résztvevők a tábor végéig kötelesek kiegyenlíteni.

Szállásról és étkezésről így a résztvevők maguk gondoskodnak.

A programváltozás jogát fenntartjuk.